Okul bahçesinde öğretmene darp etti açıklama olarak Yeğenimi dövdüğünü sandım' dedi. Okul bahçesinde gerçekleşen darp gerçekleşmesi çok konuşuldu. Son dönemlerde eğitim görevlilere yapılan saldırıların artması oldukça can sıkıcı bir hal aldı. Konya'da bir okulda Murat C isimli vatandaş., okul bahçesinde yeğenini dövdüğünü sandığı öğretmen Huriye P.'ye saldırı gerçekleştirildi. Saldırı da kolu ve burnu kırılan öğretmen yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Darp ettiği öğretmenin yeğenini darp ettiğini bu nedenle saldırdığını söyleyen suçlu Murat C olay yerinden kaçtı. Ancak polis ekiplerine yakalanmaktan kaçamadı. Kısa sürede yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

'Yeğenimi dövdüğünü sandım'

Konya'da Karatay ilçesi Mengene Mahallesi'ndeki Doktor Sedat Yüksel İlkokulunda olay gerçekleşti. Murat C., okul bahçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için prova yapan öğrenciler arasındaki yeğeni M.K.C.'yi seyrediyordu. Ardından öğretmeni Huriye P. tarafından yeğeninin dövüldüğünü iddia edip, öğretmeni darp etmeye başladı.

Olayın yaşanmasının ardından Murat C. olay yerinden kaçtı. Huriye P. İse Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kolu ve burnunda ciddi kırıklar olduğu belirlendi.  Ayrıca aldığı darbelerle vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan Huriye P., tedavi sonrası taburcu edilerek evine gönderildi. Olay yerinden kaçan zanlı yakalanarak mahkemede hakim karşısına çıktı. Verilen sonuç sonrası tutklanarak ceza evine gönderildi. Eğitimcilere yapılan saldırıların artmasının ardına Milli eğitim bakanlığından açıklama yapılması bekleniyor.konyada-kadin-ogretmene-saldiriya-tepki

Editör: Tugay AKSOY