Pala adlı X platform kullanıcısı öğretmenler için “öğretmen olmak vardı ya şu programın rahatlığına bak …” diyerek paylaşım yaptı ve olanlar oldu.

Pala’nın Öğretmenler İçin Yazdıklarına Emrah Safa Gürkan Karşı Çıktı!

Pala hesabının parodi hesabı olduğunu öne süren Emrah Safa Gürkan resmen öğretmenlere sahip çıktı. Adı Pala olan X platformu kullanıcısı “öğretmen olmak vardı ya şu programın rahatlığına bak” diyerek küfür etti. Ayrıca söylemlerine gönderisinin altında devam ederken öğretmenler için tekrar yazı yazdı ve “öğretmenler beni neden linçliyorlar abi mesleğinizin rahat olması iyi bir şey değil mi” diyerek haddini daha da aştı. Öğretmenlerimiz tarafından bu gönderinin altına tepkiler yağdı. En önemli ve ses getiren tepki de Araştırmacı Tarihçi Emrah Safa Gürkan’dan geldi.

Emrah Safa Gürkan şöyle yazdı;

"Bir gün 6 saat aralıksız konuşsanız gırtlağınız yırtılır. Çalışmak sürekli iş yerinde olmak demek değildir. Öğretmenler kötü şartlarda çalışıyor. Bir sonraki nesli emanet ettiğimiz insanlara böyle saçma sapan argümanlarla reva görmeyelim yuh ya artık” dedi.

Sosyal medya da yazdıklarıyla büyük beğeni toplayan Emrah Safa Gürkan öğretmenlerden alkış aldı.  Bizde Emrah Safa Gürkan Bey’i ogretmenhaber.org ailesi olarak tebrik ediyoruz. Çünkü günümüzde öğretmenlere çok fazla haksızlık yapılıyor ve tatilden, ders saatlerine kadar az çalışıp çok para aldıklarına dair algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bizde öğretmenlerimize yapılan haksızlıkları paylaşmaya devam edeceğiz.

Editör: Birkan Erel