Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilmiş bir yazılım sayesinde veliler, çocuklarının öğretmenlerinden sistem üzerinden randevu alarak planlanan gün ve saatte görüşmelerini gerçekleştirebiliyor.

‘’Maksadımız doğru zaman ve doğru yerde verimli görüşme sağlamak’’

Sivas Milli Eğitim Müdür Necati Yener, kendi müdürlüklerince geliştirilen yazılımı anlatırken ‘’öğretmen ve velileri uygun vakitte bir araya getirmeye maksat ediniyoruz, veli-öğretmen görüşmelerinin eğitimin önemli bir parçası olduğunu ve bu görüşmelerin çocukların geleceğinde belirleyici rol oynadığını düşünüyoruz’’ dedi. Hayata geçecek sistem üzerinden gerçekleştirilecek görüşmelerin daha planlı ve daha verimli görüşmeler olacağına dikkat çeken Yener velilerin de öğretmenlerin de sistemi olumlu karşıladıklarını belirtti.

Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener kimdir?

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde 1972 yılında dünyaya gelen Necati Yener, temel eğitimini Malatya’da aldı. Kazım Karabekir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümü’nü kazanan Yener 1996 yılında mezun oldu.

Aynı yıl İstanbul’da öğretmenlik görevine başlayan Yener 2015 yılında kadar öğretmen olarak görev yaptı. 2015 yılında Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atanan yener 5 yıl süreyle lisenin müdürlüğünü yaptı. Sonrasında İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yapan Yener 2023 yılına kadar Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. YTÜ’de Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Yener Sivas Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Editör: Deniz Beyatlı