Okullar açılırken öğrenciler öğretmenleriyle buluşmak için can atarken iki öğretmenden kötü haber geldi. Öğretmenler öğrencileri ile buluşamadan vefat ettiler.

Okulların Açıldığı Gün Vefat Ettiler

Okullar açıldı ve milyonlarca öğrenci öğretmenlerine kavuştular. Nagihan Öğretmen ile Mustafa Öğretmenden okulların açılacağı gün üzücü haberleri geldi. Okulların açılmasına kısa süre kala iki ilimizden kötü haberler ardı ardına geldi. Okulların açıldığı gün öğrenciler bu bilgiyi öğrendi çok üzüldüler. Muğla’da Lise Öğretmeni Nagihan Erenler ve Aydın Çine’de Öğretmenlik yapan Mustafa Çelik hayatlarını kaybetti.

Öğretmenler Neden Vefat Geldi

Muğla’nı Fethiye ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğretmeni olarak görev yapan Nagihan Öğretmen okulların açıldığı gün öğrencilerine kavuşma hayaliyle yaşarken kansere yenik düştü ve hayatını kaybetti. Evli olan Nagihan öğretmen bir çocuk annesiydi. Hallaç mezarlığına gömülen Nagihan Öğretmen gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın Çine ilçesinde de öğretmenden kötü haber geldi. Öğretmenlik yapan 45 yaşında ki Mustafa Çelik okullar açılmasına saatler kala vefat etti. Edinilen bilgilere göre aniden rahatsızlığa kapılan Mustafa Öğretmen hayatını kaybetti.

Editör: Birkan Erel