Öğretmenler günü hediyesi olarak anlamlı bir hediye vermek isteyen öğrenciler öğretmenine lösemili hastalar için topladıkları parayı öğretmenleri adına bağışladı.

En Güzel Öğretmenler Günü Hediyesi

Öğretmenler günü öğretmenleri hediye konusunda mutlu etmeye devam ediyor. Birçok yerden anlamlı hediyelerle öğretmenlerini duygulandıran öğrenciler arasında belki de en anlamlısı İzmir’in Narlıdere ilçesinden geldi.

Narlıdere İlhan Onat İlkokulu 3-a sınıfı öğrencisi Zeynep Durna 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenine özel ve anlamlı bir hediye de bulundu.

3. Sınıfta okuyan Zeynep Turna hastanede tedavi gören ve lösemili çocuklara destek olmak için Merkezi İzmir'de bulunan Lösemi ile hastalar için gelecek Umut derneğine sınıf arkadaşlarıyla birlikte aralarında topladıkları bir miktar parayı öğretmenleri adına derneğe bağışladı. Bu durumdan çok memnun olan öğretmenleri bu zamana kadar aldığım en anlamlı hediye diye ifade etti. Zeynep'in bu davranışı tüm öğrencilere ve okul arkadaşlarına örnek teşkil etti.

Dernekten de öğretmene bu kadar güzel öğrenci yetiştirdikleri için, öğrencilere de bu anlamlı hediye için teşekkür yazısı geldi.

Editör: Birkan Erel