Manisa’nın Alaşehir ilçesine tayin olan Latif Akgün için Nazilli’de duygusal bir veda yemeği düzenlendi. 9 yıl görev yaptığı Nazilli’de güler yüzü ve renkli kişiliğiyle iz bırakan Müdür Akgün’ün veda yemeğinde kuruluşuna öncülük ettiği Nazilli DoğaNaz Yürüyüş Grubu ve Nazilli Öğretmenler Korosu da hazır bulundu.

‘’Bu bir veda değil’’

Kendisi için düzenlenen yemekte konuşan Latif Akgün, düzenlenen organizasyonun bir veda yemeği olmadığını her zaman Nazillililerle birlikte olacağını ifade etti. Müdür Akgün konuşmasında ‘’Kurumumuzun düzenlediği veda yemeğine birçok dostum başta olmak üzere gönül verdiğim 2 grubum da katılamamıştı. Arkadaşlarımın bu jesti beni çok duygulandırdı. Gerçi bu bir veda değil sadece görev yeri değişikliğidir. Ben yine buradayım ve sizlerden ayrılmadım. Geçen 9 yılda gurur duyacağım dostluklar biriktirdim. Nazilli'de yapmış olduğumuz etkinlikleri asla unutamayacağım. 2014 yılından bu yana devam eden gruplarımızın sonsuza dek devam etmesini diliyorum." "Ailemin 7. ve en küçük çocuğuyum" 7 rakamının sırrını anlatan Müdür Akgün: "Öğretmenler Korosunda 7. sıradaki şarkı gibi hayatımın birçok alanında en sevdiğim rakam 7'dir. 7'nin sırrı ise ailemin 7. çocuğu olmamdır. Kalabalık ailelerde kollanan, gözetilen her zaman en küçük kardeştir. Ancak bizim ailede bu öyle olmadı. Her işe koşturulan ve gözetilmeyen en küçük kardeştim. Ama burada çok iyi ve gurur duyduğum dostluklar edindim. 55 yıllık hayatımda Nazilli'de geçirdiğim 9 yıl altın çağım oldu. Bu altın çağı bana yaşatan değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kariyerinde birçok başarıya imza atıp, birçok ödüle layık görülen Latif Akgün, Nazilli Öğretmenler Korosu’nun 7.şarkısını yemeğe katılan dostlar ve meslektaşları ile birlikte okudu. Müdür Akgün’e yemeğin sonunda yeni görev yerinde başarılar dilendi ve çiçek takdim edildi.

Editör: Deniz Beyatlı