Gaziantep’te bir ilkokul öğretmeni, kayıtlı olmadığı aile hekiminde babasına ilaç yazdırma talebinde bulundu. İsteği reddedilen öğretmen aile hekimini darp etti. Kadın hekimin olayın küçük bir kısmını video kaydına aldı.

‘Bana bu ilacı yazacaksın’ dediği duyulan öğretmen, doktorun ‘lütfen dışarı çıkar mısınız?’ demesiyle çılgına döndü. Küfür eden ve şiddete başvuran öğretmenin çalıştığı okulda görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="tr" dir="ltr">Gaziantep’te bir aile hekimi, kendisine kayıtlı olmayan hastanın uygunsuz talebini reddettiği için vahşice darp edildi. <br>Olayı gerçekleştiren şahsın bir ilkokulda öğretmenlik yaptığı ve görevden uzaklaştırıldığı bilgisi paylaşıldı.<br><br> <a href="https://t.co/ylMQ3jomFT">pic.twitter.com/ylMQ3jomFT</a></p>&mdash; Öğretmen TR 🇹🇷 (@TRogretmen) <a href="https://twitter.com/TRogretmen/status/1732795052114559121?ref_src=twsrc%5Etfw">December 7, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Editör: Deniz Beyatlı