Bankalar yeni müşterilere özel promosyonlar, kampanyalar ve projeler oluşturmaya devam ediyor. Bu konuda öncü bankalardan biri olan İş Bankası yeni müşterilerinden 1 yıl boyunca ücret almayacağını açıkladı. Daha önce İş Bankası müşterisi olmayan kişilerin faydalanabileceği kampanya ile 1 yıl boyunca o uygulama bedava olacak. Tek yapmanız gereken ise İş Bankası’nın mobil uygulaması İşCep’i indirerek ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ menüsüne tıklamak.

İş Bakası’nda 1 Yıl Boyunca Ücretsiz EFT/HAVALE ve FAST

Günümüzde dijitalleşmeyle birlikte birçok kişi artık bankadan parayı çekmeden tüm ödemelerini ve ihtiyaçlarını online bankacılık üzerinden gidiyor. Bu sebeple yoğun para transfer işlemleri esnasında fark etmeden ciddi tutarlarda para transfer komisyonu ödeniyor. İş Bankası bu konuda yeni müşterilerine yardımcı olabilmek için, 1 yıl boyunca EFT/HAVALE ve FAST işlemlerini ücretsiz hale getirdi.

İş Bankası 1 Yıl Boyunca Ücretsiz Kampanya Şartları Neler

İş Bankası yapmış olduğu duyuruda 1 yıl süre ile ücretsiz kampanyada limit sınırını 50 bin TL olarak açıkladı. Ancak bu aylık ya da günlük limit değil. Tek seferde yapacağınız maksimum 50 bin TL transferden ücret alınmayacak. Bir kez 50 bin TL gönderdiğinizde yine ücretsiz bir şekilde 50 bin TL transfer yapabilirsiniz.

Tatil günlerinde yapılan EFT ve FAST işlemleri kampanya kapsamına alınmadı.

Editör: Tugay AKSOY