Türk PDR Derneğini temsilen kalabalık bir heyet Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ziyaret etti. Amaçları belli “ Her çocuğa ve her okula PDR hizmetlerini ulaştırmak.” İşte detaylar…

PDR Topluluğundan Bakan Yusuf Tekin’e Teşekkür!

X Platformunda kullanıcı olan Türk PDR Topluluk hesabı yaptığı paylaşımda açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama;

Türk PDR Derneği Genel Başkanı Mesut YILDIRIM,Topluluk Başkanımız Furkan DENİZ ve Türk PDR Derneği Merkez Yönetim Kurulu Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN'İ ziyaret etti. Misafirperverliği için Sayın Bakan Yusuf TEKİN'E ve bizi temsil eden heyetimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Genel Başkan Mesut Yıldırım’ın açıklamaları şöyle devam ediyor;

Değerli Psikolojik Danışman meslektaşlarım, Milli Eğitim Bakanımız Sn. Prof. Dr. Yusuf TEKİN ile bugün Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, Ankara İl Başkanımız, Topluluk Başkanımız ve PDOK Temsil Heyeti Başkanımızın katılımıyla bir görüşme gerçekleştirdik. Norm başta olmak üzere alan gündemimize dair taleplerimize ilişkin açıklamalarımızı videoya kaydettik, birazdan derneğimiz YouTube kanalı üzerinden sizlerle paylaşacağız. Ayrıca topluluk ekibimizin koordinesinde bu akşam bir zoom toplantısı alarak detayları sizlerle paylaşacağız. Sorularınızı cevaplayacağız. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri, taleplerimize ilişkin gerçekçi yaklaşımları ve doğru iletişim yoluyla hızlı çözümlemeler ortaya koyulabileceğine dair uygulamalı paylaşımları için teşekkür ederim.

Editör: Birkan Erel