Haber

Kamu Çalışanlarına 3 Günlük Tatil Piyangosu!

2023 senesinin geride kalmasına 12 gün kaldı. Mağazalar süslendi, rezervasyonlar yapılmaya başlandı. Bu yılki takvime göre 2024 yılına girmeden kamu çalışanları 3 günlük tatil yapabilecek.

Abone Ol

Yılbaşının Pazartesi gününe denk gelmesi sebebiyle, kamu çalışanları Cuma akşamından Salı sabahına dek tatil yapma, belki biraz eğlenme imkanına erişecek.

Yılın son günü Pazar gününe denk gelecek böylece ara verilmeden tüm memurlar tatillerini 3 güne uzatmış olacak. Kamu çalışanları takvimdeki bu denk geliş nedeniyle, gayet memnun olduklarını ifade ediyorlar.

Biletler alınmaya başladı. 3 günlük tatili fırsat bilen kamu çalışanları şimdiden memleketlerine gidebilmek için rezervasyon yapmaya başladı. Yılbaşını aileleri ve sevdikleri ile geçirmek isteyenler şimdiden, uçak ya da otobüs rezervasyonlarını yapmaları büyük önem taşıyor.

Öğretmenlere ise üzücü bir habe var. Bu yıl Ramazan Bayramı, 2. dönem ara tatiline denk gelecek. Bu sebeple Ramazan Bayramı ve Nisan ara tatili birleşmiş olacak. Ekstradan bir Ramazan Bayramı tatili yapılamayacak. Seminerlerin olup olmayacağı ise halen belirsizliğini koruyor.