Haber

İşte Manzarası İle Büyüleyen Öğretmenevleri

Öğretmenlerin tatile gitmek için çoğu zamanlar öğretmenevlerini tercih etmeleri kaçınılmaz oluyor. Ancak unutulmayacak ve manzarası ile büyülenecek öyle öğretmenevleri var ki bugüne dek neden hiç gitmemişim diyeceksiniz. İşte o öğretmenevleri ve manzaraları…

Abone Ol

İstanbul Sabancı Beykoz Öğretmenevi İstanbul Anadolu Hisarı’nda yer alan Sabancı Beykoz Öğretmenevi, muhteşem manzaraya sahip tesislerden biri. Boğazın eşsiz güzelliğine karşı açık havada nefes alma, kafeterya ya da restoranında yemek yeme, oyun parkında çocuklarınızla keyifli bir gün geçirme, öğretmen buluşmaları, konaklama ve daha saymakla bitmeyecek nice aktiviteye olanak sağlayan bu tesis, aynı zamanda Akşam Sanat Okulu’na da ev sahipliği yapıyor. Unutmayın bu tesis sadece öğretmenlere değil tüm vatandaşlara açık. Öğretmenlerimiz arkadaşlarıyla da bu eşsiz öğretmenevini tercih edebilir.

İzmir Dikili Öğretmenevi İzmir’in ilçelerinden biri olan Dikili, eşsiz manzarasına doyamayacağınız beldelerden biri. Midilli Adası’nın karşısında yer alan, mavi bayraklı plajları ve tertemiz deniziyle ilçe, tam olarak hayallerimizdeki sevimli sahil kasabası. Manzarası dışında temiz bir denizi olsun diyenler için eşsiz bir konaklama yeri.

İstanbul Üsküdar Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi Üsküdar’da Validebağ Korusu içerisinde yer alan öğretmenevi, ziyaretçilerine şehrin kalbinde bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Adeta cennet misali gibi manzarası ve eşsiz yapısıyla ziyaretçilerini büyülüyor. Resmini görünce nereden hatırlıyorum dediğini duyar gibiyiz. Evet burası Hababam Sınıfı çekimlerine ev sahipliği yapmış bir öğretmenevi olarak tarihe geçti.

Çanakkale Gelibolu Öğretmenevi Çanakkale’de Gelibolu'da, merkezi bir konumda ve harika bir deniz manzarasına karşı misafirlerini ağırlıyor. Toplam 16 konaklama odası ve 48 yatak kapasitesine sahip bir tesis. Bünyesinde restoran, lokal, çok amaçlı salon bulunuyor. Gün batımının hayranı olanlar adeta buraya aşık olacaksınız.

Muğla Bodrum Öğretmenevi Yazın başka kışın başka güzel ilçelerimizden biri olan Bodrum dört mevsim ziyaretçilerine unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşatıyor. Kumbahçe’de yer alan hem deniz hem de kale manzaralı bir konumda konaklama olanağı sunan Bodrum Öğretmenevi’nde, konaklama, restoran ve özel organizasyonlar için tercih edilmekte. Denizin yanı başında yer alan ve özel plajı bulunan tesiste hem uygun fiyatlı konaklama fırsatını değerlendirebilir, hem de Bodrum seyahatinizde sakin ama bir o kadar keyifli günler geçirebilirsiniz.