Elmalı ilçesinin Yeni Mahalle bölgesinde yaşayan Hıdır Erol, üç gün önce ekmek almak için evinden ayrıldı. Ancak eve geri dönmedi. Ailesinin ve yakınlarının kaygı dolu saatler yaşadığı Erol, ekmek almak için ayrıldığı evine sadece 300 metre uzaklıkta bir evin bahçesinde maalesef hayatını kaybetmiş şekilde bulundu.

Ailesi ve Polis Seferber Oldu

Yaşlı öğretmenin evden çıkarken yanına aldığı cep telefonuyla ulaşılamaması ve eve dönmemesi üzerine eşi durumu çocuklarına bildirdi. Durumun ciddiyeti anlaşıldığında ailesi hemen 155 çağrı merkezini arayarak kayıp ihbarında bulundu. Polis ekipleri de kayıp öğretmeni bulabilmek için seferber oldu.

Güvenlik Kamerasında Son Görüntüsü

Aramalar devam ederken, Hıdır Erol'un kaybolmasının ardından mahalledeki son görüntüsünün bir marketin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı. Bu ipucu, ailesi ve polis için aramaların yönünü belirleme konusunda kritik bir öneme sahipti.

Uzun süre süren arama çalışmalarının ardından maalesef Hıdır Erol'un hayatını kaybettiği öğrenildi. Ailesinin çevredeki güvenlik kameralarından aldığı bilgiyle bulduğu atıl evin bahçesinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Erol'un ölümünü teyit etti.

Olay Yeri İncelemesi

Olay yerine gelen ekipler, detaylı bir inceleme yaptıktan sonra Hıdır Erol'un cenazesini Elmalı Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Tugay AKSOY