Ara tatile gitmeyip okulun tadilatını bizzat yapan öğretmen sosyal medyayı ikiye bölmüş kimi öğretmenin çabasını takdir ederken kimisi ise öğretmenlik mesleğine yakışmadığı dile getirmişti. Bu öğretmenlere bir yanışı daha eklendi.

Hakkari’de öğretmenlik yapan Nur Banu Aydaş, okulun sobasını yakıyor, temizliğini yapıyor. Öğrencileri üşümesin diye fedakarlıkları yapan öğretmenimizle ilgili bir yorum da Oğuz Özat’tan geldi.

Eğitim Gücü-Sen Genel Başkanı Oğuz Özat:

Öğretmenimize teşekkür ediyorum. Eğitim gücü Sen Hakkari il başkanımıza ilgili öğretmenimize ulaşmasını ve bu bu güzel çabası için plaket vermesini istiyorum.  Ancak bir Öğretmenin görevi soba yakmak, sınıf temizlemek değildir. Bu Milli Eğitim Bakanlığının bir ayıbıdır Bunu paylaşmak bile Ayıptır. 2023 yılına gelmişiz bir öğretmen soba yaktı, sınıf temizledi diye fedakarlık paylaşıyor. Bu rezilliktir eğitim gücü Sen olarak bunu kabul etmiyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı artık kendine gelmeli. Bu öğretmene soba yakacak, sınıfı temizleyecek bir işçi veremeyecek kadar basiretsiz misiniz? Yoksa bu devlet bu kadar güçsüz mü? Bu ayıbı temizleyin.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Öğretmeninimize teşekkür ediyorum. <br>Eğitim gücü Sen Hakkari il başkanımıza ilgili öğretmenimize ulaşmasını ve bu bu güzel çabası için plaket vermesini istiyorum. <br>Ancak bir Öğretmenin görevi soba yakmak, sınıf temizlemek değildir. Bu Milli Eğitim Bakanlığının bir ayıbıdır<br> bunu… <a href="https://t.co/b6O9cRJ7jM">https://t.co/b6O9cRJ7jM</a></p>&mdash; Oğuz ÖZAT (@oguzozat) <a href="https://twitter.com/oguzozat/status/1728848723575255134?ref_src=twsrc%5Etfw">November 26, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Editör: Deniz Beyatlı