Peki ya Dilan Polat çocukları ve okullarıyla ilgili hangi açıklamalarda bulundu? Çocukları akran zorbalığına mı maruz kaldı? Dilan Polat açıklamalarında neler söyledi? İşte detaylar…

Kızım Akran Zorbalığına Maruz Kalıyor!

Dilan ve Engin Polat çifti gündem düşmüyor. Her gün yeni bir açıklama ile gündemde kalmaya devam eden Polat çifti kızları üzerinden yaptığı açıklamalar sonrası tepki topladı. Akran zorbalığı bir öğrencinin diğer öğrencileri tarafından lakap takma, tehdit etmek, hakaret etmek ya da dalga geçmek olarak adlandırılıyor. Dilan Polat bir sohbet odasında “kızım arkan zorbalığına maruz kalıyor” diyerek sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Polat Çifti Haftalardır Gündemde

Dilan ve Engin Polat çift haftalardır gündemde kalmaya devam ediyor. Masak, haklarında bir çok raporu savcılığa sundu. Yurtdışı yasağı konulan ve mal varlıkları dondurulan çiftin çocuklarının pahalı okullarda okuduğu ve hatta geçen sene memnun kalmadığı için bir sene sonra başka okula yazdığını biliyoruz. Okul ismini güvenlik nedeniyle açıklayamasak da Türkiye’nin en pahalı okullarından birinde okuduğunu biliyoruz. Bu okulda kızının akran zorbalığı ile karşı karşıya kaldığını dile getiren Dilan Polat derhal üzerlerine atılan iftiraların açığa çıkmasını istiyor. Ancak bu iddialar iftira gibi durmuyor. Şaibeli işlemlerle dolu olduğu iddia edilen Polat çiftinin uzun bir süre huzurunun kaçacağı ve geleceklerinin pek parlak olmadığı belli.

Dilan Polat’ın Kızı Kimdir?

Nilda Polat olarak bilinen Dilan Polat’ın kızı 12 yaşındadır. 2011 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Dilan Polatın’ın Oğlu Kimdir?

Nilda Polattan 8 yaş küçük olan Milan Efe Polat 4 yaşındadır ve ablası gibi Milan Efe’de İstanbul’da doğmuştur.

Editör: Birkan Erel