Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat’ın bir gönderisinin altına, ‘’Ben ruh bilimi uzmanı olup da senin basit bir öğretmen olman seni çıldırtıyor. Yetilerimi uzmanlarla tartışırım. Anlayacak statüsü ve bilgisi olmayanlarla vakit harcayamam.’’ şeklinde yanıt veren Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi Umut Karlıklı hakkında suç duyurusunda bulunulacak.

Sebebi anlaşılamaz bir şekilde Başkan Özat’ın gönderisinin altına öğretmenlere yönelik saldırgan bir yorum yapan Karlıklı’ya Özat’tan yanıt şu şekilde oldu; ''Öğretmen basit biri ama kendisi yüce bir psikolog, ben sana şerefsiz demiyorum ahlaksız demiyorum namussuz demiyorum, seni eğiten öğretmenlere, basit bir öğretmen dediğin için hakaret etmiyorum ama gerçekten psikolojik sorunların var sa yardımcı olalım  kendisini eğitip bugünlere getiren öğretmene basit diyemezsiniz bunlar psikoloğum diye bu ülkede geziyorsa bu ülkede psikoloji eğitiminin ve psikolog diplomasının değerlendirilmesi önemlidir Bu kişi hakkında gerekli suç duyurusu Egitim gücü Sendikası olarak yapılacaktır Öğretmen basit değildir öğretmenlik mesleği kutsaldır en yüce mesleklerden biridir’’ dedi.

Ardından Umut Karlıklı’nın yorumlarını kaldırdığı görüldü. Eğitim Gücü Sen Sendikası’nın bugün savcılığa giderek suç duyurusunda bulunması bekleniyor.

Editör: Tugay AKSOY