Okulun arka kapısından içeri giren pitbull, bir kadın öğretmen tarafından öğrencilerden uzaklaştırıldı. Okulun pitbullun girdiği bahçe öğretmenler tarafından kilitlenerek belediye ekipleri çağırıldı.

Çocukları pitbulldan kadın öğretmen korudu

Öğrenciler ve veliler arasında korku ve paniğe neden olan pitbull okul bahçesine girdikten sonra kadın öğretmen tarafından çocuklardan uzaklaştırıldı. Olay yerine gelen belediye ekipleri pitbullu yakalamayı başardı. Yakalanan pitbull cinsi köpek hayvan barınağına götürülmek üzere yola çıktı.

Emrah Karataş: Çocuğumuzu güven içerisinde okula göndermek istiyoruz

Beslemenin yasak olduğu ırklardan olan pittbul cinsi köpeğin okul bahçesine girmiş olmasıyla ilgili görüşlerini bildiren veli Emrah Karataş “Biz çocuklarımızı gönderiyoruz nasıl önlem alınmıyor köpek nasıl içeri giriyor anlamadım. Çocuğumuzu güven içerisinde göndermek istiyoruz ama bu şekilde korkuyoruz. Bu tehlikeli bir ırk normalde yasak ama başıboş dolaşabiliyor. Bunlar çocuklara saldırıyor çocuklarımız hastanelik oluyor. Buna bir müdahale edilmesi lazım sokağa bırakılmaması lazım. Çok tehlikeli hayvanlar biz çocuklarımızı sokağa bırakamıyoruz. Bunların önünü kesmek lazım. Biz de hayvan seviyoruz ama bunlar tehlikeli hayvanlar” dedi.

Editör: Deniz Beyatlı