Akbank gerek teknolojik yatırımları gerekse gençler için oluşturmuş olduğu kampanyalar ile dikkatleri üzerine topluyor. Özel sektör bankacılığının önde gelen isimlerinden olan Akbank, geleceği de düşünerek Blokchain gibi teknolojilere yatırım yapıyor. Diğer taraftan bankacılık kampanyalarında da yenilikler yapan banka ‘’yeni müşterilere özel’’ birçok kampanyayı hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yıl bankanın ilk defa müşterisi olan kişilere özel 10 bin TL faizsiz kredi veren banka daha sonra bu rakamı 25 bin TL’ye çıkarmış ancak daha sonra BDDK kararları gereği bu rakamı 15 bin TL seviyesine düşürmek durumunda kalmıştı. Özellikle düşük meblağlı kredi ihtiyacı olanlar, yakınlarından, arkadaşlarından ve ailesinden düşük tutarlar için borç almak istemeyenler Akbank’ın faizsiz kredilerine yöneliyor. Eğer daha önce Akbank’ın müşterisi değilseniz hesap açarak 0 faizli krediden 6 ay vade ile faydalanabiliyorsunuz. Enflasyonun olduğu bu ortamda faizsiz kredi bulmak mucize haline gelirken Akbank faizsiz kredi de öncülük etmeye devam ediyor. Peki, Akbank faizsiz 15 bin TL kredi nasıl alınır? Akbank faizsiz 15 bin TL kredi kimlere verilecek? İşte detaylar…

Akbank Faizsiz 15 bin TL Kredi Şartları

Öncelikle Akbank’ın 15 bin TL faizsiz kredisinden faydalanmak için bankada daha önce hesabınız olmaması ya da inaktif durumda olması gerekiyor. Yani yıllar önce hesabınız olmuş olabilir fakat hesap aktif değilse 15 bin TL krediden faydalanma imkanınız devam ediyor. Kampanya belirli tarihler arasında geçerli 1 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında başvuru yapan vatandaşlar yararlanabiliyor.

Akbank Faizsiz 15 bin TL Kredi Nasıl Alınır?

Akbank’tan faizsiz kredi almak için Akbank Mobil’i indirmelisiniz ardından, uygulamanın sizi yönlendireceği şekilde müşteri olma adımlarını tamamlamalısınız. Görüntülü görüşme yapmak buradaki en önemli detay, görüntülü görüşme yapmadan bankaya müşteri olma işlemleriniz tamamlanmıyor. Bu yüzden bankanın görüntülü görüşme saatleri içerisinde işlemlerini yapmanız önem kazanmaktadır.

Akbank Mobil’i indirdiniz, müşteri olma işlemlerini tamamladınız sırada kredi kartı çıkartma işlemi bulunuyor. Axess veya Wings kredi kartına başvurarak kredi kartı çıkarmalısınız. Burada kredi kartı limitiniz kadar faizsiz krediyi kullanabileceksiniz.

15.000 TL’ye kadar 2-6 ay kadar vade yapılıyor. Kredi kartı başvurusunu takiben tüm işlemler 2 gün içerisinde tamamlanıyor. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabiliyor. Faizsiz kredinizi ATM’lerden çekiyorsunuz ve günlük ATM para çekim limiti 4.000 TL ile sınırlı bu da paranızı parça parça çekebileceğiniz anlamına geliyor.

Akbank’lı ol kapsamında Axess ve Wings Kredi Kartı başvurularınızda 1 yıl boyunca kredi kartı ücreti ödemeyeceksiniz.

Faizsiz Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Her banka zaman zaman yeni müşterilere özel faizsiz kredi seçenekleri sunuyor. 

Şuanda aktif faizsiz kredi veren bankalar şöyle sıralanabilir;
Yapı Kredi Bankası

  • Akbank
  • Garanti BBVA
  • Türkiye İş Bankası
  • Kuvey Türk

Bankaları 5 bin TL ile 15 bin TL arasında faizsiz kredi veriyor.

Editör: Tugay AKSOY