Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabından Kasım seminerlerinin online olacağını duyurdu. Normalde okullarda yüz yüze yapılacakken hafta sonu Erzurum’da görüştüğü öğretmenlerin önceden yapılan planlarını bozmamak adına bu kez online olacağını belirten Bakan Tekin öğretmenlerin online seminerlere katılmasını ve programı dikkatle izlemelerini rica etti.

Nisan seminerleri online mı?

Bakan Tekin, sosyal medyadan Kasım seminerlerinin online olduğunu duyururken bundan sonra yapılacak tüm seminerlerin okulda yüz yüze şartlarda yapılacağını sözlerine ekledi. Öğretmenlerin planlarını bu doğrultuda yapmalarını rica eden Milli Eğitim Bakanı’nın en azından Kasım seminerlerini online yapması tatil planı yapan öğretmenleri sevindirdi.

Sendikalardan teşekkür

Kasım ara tatil seminerlerinin online ortamda yapılması için öğretmenler hem bireysel hem de sendikalar düzeyinde örgütlü bir mücadele vermişti. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu sosyal medya hesaplarından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e teşekkürlerini iletti.

Editör: Deniz Beyatlı