Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesinin bahar dönemi sınavları için üniversite tarafından öğretmenlere resen sınav görevi verildiği belirtilmektedir. 23-24 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Anadolu AÖF sınavları için görevlendirme süreçlerinin devam ettiği bilgisine ulaşılmıştır. Geçtiğimiz haftalarda başlayan bu görevlendirme işlemlerinde öğretmenlerin pek çoğunun, ücretlerde artış yaşanmaması sebebiyle görevlerini iade ettikleri belirtildi.

Sınav görev tercihlerini kabul eden öğretmenler için yapılan atamalarda, öğretmenlerin ödenecek ücretler nedeniyle görevlerini iptal etmeleri neticesinde resen atama işlemleri gerçekleştirilmiştir. Yapılan bu resen yapılan sınav görevlendirmeleri neticesinde pek çok öğretmene bilgilendirme amaçlı mesajların gönderildiği aktarılmaktadır. Böylelikle Anadolu Üniversitesi tarafından ihtiyacın karşılanması amaçlanmıştır. Görev talep etmeyen öğretmenlerin de resen olarak görevlendirileceği sınav için onay vermeleri amacıyla SMS ile bilgilendirmelerin yapıldığı vurgulanmaktadır.

AÖF Vize Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin bahar dönemi vize sınav tarihlerinin 23-24 Mart olarak belirlendiğine dikkat çekilmektedir. Sınav giriş belgelerinin de online olarak sisteme giriş yapılarak alınabileceği vurgulanmaktadır. Ayrıca sınavda dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili bilgilendirmeler de yapılmaktadır.