14 Şubat kapıda… Evli olanlar, nişanlısı ya da sevgilisi olanlar bugünler de tatlı bir telaş içerisinde. Henüz hediyesi olmayanlar hediye arıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü bu yıl Çarşamba gününe denk geliyor. Sevgilisi ya da eşi çalışan erkekler için sevgililer gününün mesai gününe denk gelmesi günün önemini daha da arttırıyor. Kimse eşinin çalıştığı kurum ya da şirkette hediye ya da çiçek almayan tek kişi kalmasını istemiyor. O zaman 14 Şubat’ta sevgiliye ne alınır gelin bir bakalım.

Gül buketleri

Hala çiçek, 14 Şubat Sevgililer günü hediyeleri arasında zirvede. Sosyal medyanın popülerleşmesi, kadınların aldıkları güzel buketleri hesaplarından paylaşabilmesiyle çiçeğin önemi daha da arttı denebilir. Güzel bir gül buketi siparişi vererek eşinizi/sevgilinizi memnun edebilirsiniz. Bu yıl gül fiyatlarının arttığını söylemek de fayda var.

Kar küresi

Sıcak bir kış geçiriyor olsak da sevgililer günü hediyeleri arasında kış mevsiminin de etkisiyle kar küreleri her zaman önemli bir yer kaplıyor. Özellikle müzikli ve ışıklı kar küreleri kadınları mutlu etmek için bire bir.

Yüzük, kolye, bileklik, küpe

Kadınların çok büyük kısmı takıları aksesuar olarak kullanmayı sever. Elbette sevgililer günü hediyesine ayırdığınız bütçeye göre tektaşlar, tam tur pırlantalar, altın ya da gümüş köleyeler bileklikler küpeler eşinizin ya da sevgilinizin hoşuna gidecektir.

Peluş oyuncaklar

Kadınların çok büyük kısmının sevdiği bir diğer ürün grubu ise peluş oyuncaklar. Eşinizin sevip sevmediğine göre değerlendirmeniz gereken hediye seçiminde peluş bir ayıcık, fil, tavşan ya da zürafaa eşiniz için harika bir hediye olabilir.