Öğretmenler sayfası admini olan ve öğretmenler sendikasının da genel başkanı olan Fatih Açıkgöz istifa etti. Peki ya yerine hangi öğretmen geçecek?

Başkan Daha Faydalı Olmak İstedi

Öğretmen sayfasının admini olan Fatih Açıkgöz sendika başkanlığının ve sendikanın gayet güzel gittiğini ancak ikisi birden işlerinin aksadığını dile getirdi. Öğretmen sayfasında daha faydalı olmak isteyen Fatih Açıkgöz her zaman öğretmenlerin yanında olduğunu sendika başkanlığından istifa ettiğini ancak sayfasının başında admin olarak tam gaz çalışacağını ifade etti.

Fatih Açıkgöz’ün Açıklamaları Şöyle

Fatih Açıkgöz yaptığı açıklamalarla şunları dile getirdi.”Öğretmenler sayfası olarak Türkiye'nin en büyük en etkili Öğretmenler topluluğuyuz. Bu şekilde Öğretmenlere daha faydalı olduğumuzu düşündüğüm için Öğretmenler Sendikası Başkanlığından ayrılıyorum. Öğretmenler sendikası yeni açılan bir sendika için iyi gidiyordu, başkan olmak güzeldi ama sadece Öğretmenler Sayfasının olması ve sayfanın Admini olmak daha güzel, daha etkili, daha faydalı. Öğretmenler Sayfası olarak yine sadece Öğretmenlerden taraf olup Öğretmenlerin maddi ve özlük hakları için mücadele edeceğiz. Öğretmenler Sayfası Admini olarak her zaman yanınızdayım.” Dedi.

Fatih Açıkgöz'Ün ardından öğretmenler sendikasına kimin başkanlık edeceği merak konusu oldu. Ancak henüz bir açıklama yapılmadı.