Sosyal medyanın gündemine damga vuran okul müdürünün darp görüntüleri kamuoyunda büyük ses getirdi. Konu ile ilgili tutuklanarak yargıya nakledilen müdür hakkında Milli Eğitim Müdürü ilk kez konuştu.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yaşlı bir çifti otobüse darp eden okul müdürü ile ilgili bir açıklamada bulundu. Halkın tepkisine yol açan darp görüntülerinin ardından okul müdürü Cumhuriyet Başsavcılığına nakledildi. 17 Ocak 2024 tarihinde ise açığa alındığı ve idari sürecin başlanıldığı belirtildi.

Tutuklanma Kararı Geldi mi? Müdürün Son Durumu!

Sosyal medyaya henüz yeni düşen o görüntüler de yaşanan olay aslında 15 Aralık 2023 tarihinde meydana gelmişti. Konuyla ilgili okul müdürü 17 Ocak tarihinde açığa alınmıştı. Olayı yaşayan yaşlı çift mahkemeye başvurarak konuyu hakkında adli soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında mahkemede yargılanan müdür tutuklandı. Kamuoyunda yeniden ortaya çıkan olayın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü şahıs hakkında idari sürecin başlatıldığını ve okul müdürünün açığa alındığını paylaştı.