CHP Ankara Milletvekili olan Murat Emir Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuzdan bahsederken mesleğini küçümseyen kelimeler kullanmıştı. Bunun üzerine tüm sendikalar ve öğretmen camiası ayaklanmıştı. Konunun muhattabı Serhat Oğuz ise cevap vermekte gecikmedi. Canlı yayına katıldı. İşte detaylar…

Başkan Oğuz Hizmetleriyle Cevap Verdi

Geçtiğimiz günlerde ulusal bir televizyon kanalının canlı yayınında Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un öğretmenlik mesleğini küçümseyerek gündeme gelen CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, hem siyasi kimlikler hem vatandaşlar hem de öğretmenler tarafından büyük tepki topladı. Olay gündemde yerini korurken Başkan Oğuz aynı televizyon kanalının ana haber bültenine konuk oldu. Merak edilen soruları yanıtlayan Başkan Oğuz'un, yayın boyunca CHP’li Vekil Emir’in adını hiç zikretmemesi ise dikkat çekti. Başkan Oğuz, vekil Emir’e öğretmen kimliğiyle yönettiği ilçede yaptığı hizmetler ve yatırımlar ile cevap verdi.

‘Öğretmen Başkan’ kimliğiyle ilçeye sayısız hizmet ve eser kazandıran Oğuz, hizmete açılan 7 okul ile ilçenin gelişim ve büyümesine önemli katkıda bulunuyor. Ayrıca 2 bini aşkın üniversite öğrencisine sağladığı burs desteği ve hizmete açtığı öğrenci yurdu ile eğitimci başkan olmanın Üreten Belediyecilik anlayışında ne kadar önemli olduğunu da vurguluyor.

Yaptıkları Yapacaklarının Teminatı!

Başkan Oğuz, insan odaklı ve merkezinde her zaman vatandaş olan pek çok çalışmaya da imza atarken,

  • 150 yataklı bölgenin en büyük devlet hastanesi,
  • 1500 kapasiteli hayvan barınağı,
  • 200 dönümlük Millet Bahçesi gibi vatandaşa dokunan yatırımlara da ev sahipliği yapıyor.

Ayrıca Başkan Oğuz, 2023 yılında yaşanan 6 Şubat depremlerinde 11 ilde etkilenen vatandaşlara Evim Evindir diyerek kapılarını açmış, 5400 depremzedeyi Kahramankazan’da misafir etmişti.

Kurduğu marka şirketler, yaptığı eserler ve üretilen projeler ile son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Kahramankazan Belediyesi, göstermiş olduğu gelişim ve değişimin meyvelerini alarak Türkiye’de bine yakın ilçe arasında 75. sıraya yükseldi, Ankara’da ise 6.sıraya yükselerek Ankara’nın parlayan yıldızı oldu.