Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu personel alımı ilanını yayınladı. 1 Mart itibariyle paylaşılan o ilanda yer alan başvurulabilir pozisyonlar ve detayları haberimizde…

SEDDK Kurumu tarafından yapılan yeni açıklamaya göre açıkta olan kadrolara hizmetli alımı yapılacak. TC vatandaşı olan ve herhangi bir suçtan yargılanmayan herkes belirtilen pozisyonların şartını karşıladığı anda göreve başlayacak.

Açıklamanın detaylarında başvurulacak kadrolar arasında hizmetli, memur ve sekreter alımı yapılacağı ifade edildi. Kamu haklarından mahrum olmayan ve askerlikle ilgili bir yükümlülüğü bulunmayan tüm adaylar KPSS puan türü üzerinden değerlendirilecek.

Belirtilen Pozisyona Başvuru Nasıl Yapılacak?

Başvuruda bulunacak olan kişi talep ettiği alanın istediği özel şartları karşılaması beklenecek. Öte yandan adayın görevini yapmaya engel olacak bir rahatsızlığının bulunmaması istenecek.

ÖSYM tarafından yapılmış 2022 yılı KPSS sınavından P3 ve P93 puan türüne sahip olmak yetecek. 1 Mart ve 15 Mart tarihleri arasında online platform üzerinden başvuruya açık hale getirilen personel alım ilanı başvuru formu doldurulduktan sonra değerlendirilebilir.