Dar gelirli ailelere yönelik devlet tarafından ödenen nakit destek yardımlarına ek olarak belediyeler çalışmalarının sürdürüyor. Bağlı bulundukları bölgedeki öğrencilerin eğitimde fırsat eşitliği elde edebilmeleri için nakit destek ödemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kez haber Eyüp Sultan Belediyesi'nden geldi. İkinci bir okul yaptırma ve eğitim kalitesini arttırma müjdesi veren Belediye Başkanı Deniz Köken LGS sınavında ilk 5.000'e girecek öğrencilere müjde verdi. “Başarıya teşvik amacıyla burs vereceğiz” dedi.

Eyüp Sultan Belediyesi tarafından düzenlenen konferans sırasında duyurulan işte o müjde! Liseye geçişte ilk 5.000 içerisindeki Eyüpsultanlı gençlere burs sağlayacağız. Gayret sizden destek bizden.”

İBB Burs Başvuru Sonuç Ekranı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi burs başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? İBB genç üniversiteli eğitim yardımı kapsamında lisans öğrencilerine yıllık burs yardımı yapmaya başladı. Belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak başvuru sonrası başvuru ekranı üzerinden başvuru takibi sağlanabilecek. Öğrenciler T.C kimlik numarası ve doğum tarihleri ile beraber sorgu işlemini online platform üzerinden gerçekleştirilecek.