“Öğretmen gözüyle eğitim öğretim” temalı fotoğraf yarışması ile en güzel fotoğrafları çeken öğretmenlere fotoğraf makinası hediyesi 24 Kasım’da verilecek.

MEB Düzenledi, Yarışma Sonuçlandı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen “Öğretmen Gözüyle Eğitim Öğretim” temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışması sonuçlandı. Dereceye giren eserler belli oldu. Samsun’dan beden eğitimi öğretmeni Muhammet Recep Güneysu öğrencilerin okul bahçesinden sınıflara koşarak girdiği anı ölümsüzleştirdiği fotoğrafıyla birinciliği kazandı. Başta Samsun’da ki öğretmenimizi ve derece giren tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.  Bunun dışında Bartın’dan İngilizce Öğretmeni Serdar Aydın’ın fotoğrafı ikinci, Kırıkkale’den Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülten Akıncı Engin’in fotoğrafı ise üçüncü seçildi.

700 Fotoğraf Değerlendirildi!

Milli Eğitim Bakanlığı Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenleri sanatsal etkinliklere teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmada tam 700 fotoğraf değerlendirildi. Üç öğretmenin ödül olacağı sonuçlar belli oldu ve 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına çağırılan öğretmenlere bu programda fotoğraf makinası hediye edilecek.