Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) görev değişiklikleri ile ilgili çalışmaları devam etmektedir. Gece geç saatlerde gerçekleştirdiği görevden alma veya atama işlemleri ile ilgili son haber Muş ilimizden gelmiştir. Muş'un Korkut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen bu habere göre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Mümtaz Bilgin’in atandığı ve görevine başladığı belirtilmektedir.

Muş İlci İnşaat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak görev yapan Mümtaz Bilgin’in Korkut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandığına dair bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Mümtaz Bilgin Hayatı, Kimdir, Biyografisi Nedir?

Muş İlci İnşaat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Müdür olarak Korkut İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Recep Doğan’ın atandığı, ilgili okulun Müdürü Mümtaz Bilgin’in ise ilçeye Müdür olarak atanmasının büyük bir sevinçle karşılandığına değinilmektedir.

1978 yılında Korkut ilçesinde dünyaya gelen Bilgin’in, Dicle Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun olduğu bilinmektedir. İlk görevine Klinik Psikolog olarak başlayan Bilgin, daha sonra ise 22 yıllık süreçte idarecilik görevlerini üstlenmiştir. Bilgin’in evli ve 3 çocuk babası olduğu da aktarılmaktadır.