Proje okullarında yöneticiler nasıl görevlendirilecek? Bakanlıktan gönderilen yazı ile görevlendirme takvimi sonunda belli oldu. Eğitim kurumlarında 4 ya da 8 yıllık görev süresini tamamlamış müdürler ya da müdür yardımcıları 11 Mart tarihinde ilan edilecek. Süreçte okullara görevlendirme için başvurular ne zaman alınacak? Başvurular ne zaman onaylanacak? Sonuçlar hangi gün ilan edilecek ve ilişik kesme işlemleri ne zaman başlayacak? Tüm bu sorular yanıt buldu.

Müdür ve Müdür Yardımcıları Nasıl Belirlenecek?

Bakanlık proje okullarında boş bulunan kadroları belirtilen tarihte ilan ettikten sonra yönetici başvurusu online platform üzerinden yapılacak. Bu süreçte müdür ve müdür yardımcılarının belirlenmesi ve ilan edilmesi 11 Mart. Boş bulunan norm kadroların ilan edilmesi ve başvurunun alınması 12 ve 14 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Süreç Nasıl İşleyecek?

Milli Eğitim Müdürlükleri norm kadrolara yapılacak başvuruları değerlendirip onaylama işlemini 12 ve 15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sonuç olarak yönetici görevlendirme için başvuruda bulunan ve hak sahipliği kazananların listelere 1 Nisan 2024 tarihinde paylaşılacak. Tebligat ve ilişik kesme işlemleri ise 12 Temmuz 24 tarihinde uygulanacak.