16-17 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim Lisesi sınavları sonrasında gözler meb.gov.tr adresine doğru çevrilmiştir. Buna göre 2024 sınavlarından olan AÖL 2. Dönem sınavlarına giren kişilerin cevap anahtarını nasıl görüntüleyeceği merak konusu olmuştur. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından herhangi bir açıklamanın yapılıp yapılmadığını merak ediyorsanız, bu haberimizde tüm detaylara erişebilirsiniz.

MEB AÖL cevap anahtarı sorgulama ekranı açıldı mı?

Türkiye genelinde organize edilen ve başarılı bir şekilde tamamlanan AÖL 2. Dönem sınav sürecinin ardından adayların büyük bir merakla sorgulama ekranlarını araştırdıkları görülmektedir. Yanlışların doğruyu götürmediği sınavda 100 tam puan üzerinden en az 45 puan alan adayların geçer not alabileceklerini aktarmaktayız.

AÖL soruları ve cevapları yayınlandığında duyuruların gerçekleştirileceğini ve resmi web sitesi üzerinden sorgulanabileceğini aktarmaktayız. Açıkise sınav sorularının ve cevap anahtarlarının meb.gov.tr adresinden veya odsgm.gov.tr siteleri üzerinden takip edilebileceğini ve açıklanmasının ardından en geç 5 iş günü içerisinde itirazların başlayacağını aktarmaktayız. Sınav sonuçlarını görüntülemek isteyenler ise 17 Nisan 2024 tarihinde aolweb.meb.gov.tr adresi üzerinden bilgi edinecektir.