Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, evinde kitaplığı ve çalışma masası olmayan öğrenciler için ‘’Her ev bir okul’’ projesini başlatmıştı. Proje, kitaplığı ve çalışma masası olmayan çocukların bu ihtiyaçlarını temin ederek Kayseri’deki tüm öğrencilerin bu ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlatıldı.

Çalışma masası ve kitaplığı olmayan öğrenci kalmasın

Projeyi başlatan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından projenin son durumuna dair görüşlerini paylaştı. Projeye mobilyanın başkenti Kayseri’de desteğin çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Çiçek, projeye destek olan Kayserililere teşekkürlerini iletti. Vali Çiçek, mesajının sonuna projenin de nihai hedefi olan şu dileğini ekledi: Kayseri’de çalışma masası ve kitaplığı olmayan öğrenci kalmasın diyoruz.

Bir Masa Bir Kitaplıkla Başlayan Bir Hayal, Bir Dünyayı Değiştirebilir

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü de Vali Çiçek’in mesajına kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından ‘’Evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci kalmaması için Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in önderliğinde başlatılan “HER EV BİR OKUL” Projesine destek çığ gibi büyüyor. Bir Masa Bir Kitaplıkla Başlayan Bir Hayal, Bir Dünyayı Değiştirebilir düşüncesiyle tüm hazırlıklarımız tamam.’’ Dedi.