Epstein Türkiye'den de kız çocuğu kaçırdığı iddiasıyla ve Mossad ajanı olmasıyla tekrar gündeme oturdu. Bu yüzden Jeffrey Epstein Kimdir? Sorusu gündem oldu. Epstein neden tekrar gündeme geldi? Eppstein ne zaman öldü? Jeffrey Epstein ne iş yapıyordu? Suçları nelerdi? Tüm detaylar haberimizde...

Epstein’in Gündeme Gelmesi Mossad Ajanı Olduğu İddiası İle Oldu!

RT International'a 2020'de konuşan eski İsrail istihbarat görevlisi Ari Ben-Menashe, Ghislaine Maxwell'in babası Robert Maxwell ve Epstein'in İsrail ajanları olduğunu ve bu skandalların hepsinin Mossad'ın bilgi toplaması ve ünlü isimlere şantaj uygulaması için yapıldığını iddia etmişti.

Menashe ayrıca, Prens Andrew'un ünlü isimleri Epstein'e getirmek için kandırılıp kullanıldığını öne sürmenin yanı sıra eski İsrail Başbakanı Barak'ın olaylardan haberdar olduğunu da ileri sürmüştü.

Eski Çalışma Bakanı Alexander Acosta'nın, Epstein'in istihbarat için çalıştığını söylediğini anımsatan Ben-Menashe, bu istihbaratın İsrail için olduğunu belirtmişti.

Jeffrey’in Ses Getiren Ünlü Dostları Kimler?

Amerikalı finansçı, iş insanı ve pedofili suçlusu Jeffrey Epstein, 20 Ocak 1953'te Brooklyn, New York'ta, Yahudi bir ailede doğdu. Kariyerine öğretmen olarak başladı, daha sonra çeşitli işlerle bankacılık ve finans sektörüyle ilgilendi. Gelir gider çalışmalarıyla kısa sürede başarı göstererek multimilyoner oldu. Epstein'ın uzun süre iyi bir iş ve dostluk ilişkisi kurduğu kişiler arasında, Donald Trump, Kevin Spacey, Bill Clinton, Alan Dershowitz ve York Dükü Prens Andrew gibi, dünyanın finansal, siyasi ve kültürel elit isimleri vardı.

Jeffrrey Epstein Kimdir? Nasıl Ölü Bulundu?

Jeffrey Epstein ilk gözaltısını 14 yaşında bir kızla cinsel ilişkiye girmek için para verdiği iddiasıyla yaşadı. Milyarder Epstein birçok kızı cinsel istismara maruz bıraktığı iddia edilse de yargılama sonunda tek bir kişiye cinsel istismar uygulamaktan 13 aylık bir ceza aldı.

New York savcılarının Epstein'i 2019'da fuhuş ağı oluşturmaktan suçlu bulmasının ardından, milyarder gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulundu.

Jeffrey Epstein 6 Temmuz 2019'da Florida ve New York'ta küçük çocukları taciz etmek ve fuhuş nedeniyle hakkındaki suçlamalardan dolayı tekrar tutuklanıp cezaevine gönderildi. 10 Ağustos 2019'da kaldığı tek kişilik hücrede kendisini asarak 66 yaşında yaşamına son verdi.

Jeffrey Nasıl Zengin Oldu?

Jeffrey Edward Epstein, Amerikalı finansçı, iş insanı ve pedofili suçlusudur. Epstein 20 Ocak 1953'te Brooklyn, New York'ta, Yahudi bir ailede doğdu. Kariyerine öğretmen olarak başladı, daha sonra çeşitli işlerle bankacılık ve finans sektörüyle ilgilendi. Bu sektörlerde ki başarısıyla milyarder oldu.