Kamudanhaber’in yaptığı özel habere göre Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okullarda 10 Kasım programlarını talep etti. Müdürlük, yaptıkları incelemenin ardından Konyaaltı Anadolu lisesinin 10 Kasım programı içeriğine müdahalede bulundu.

İzmir Marşı yasak

Programın içeriğinde yer alan bazı marş ve şarkıların programdan çıkartılmasını isteyen Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz programdan İzmir Marşı’nın çıkarılmasını istedi. Bununla da kalmayan Kaygusuz, ‘’Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa’’ ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar arasında yer alan ‘’Bülbülüm Altın Kafeste’’ şarkılarını da yasakladı.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz kimdir?

Erzurum’un Oltu ilçesinde dünyaya gelen Salih Kaygusuz temel eğitimini Erzurum’da tamamlamıştır. Ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nü kazanan Kaygusuz 1999 yılında lisans eğitimini tamamlayarak aynı üniversitenin Coğrafya Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yapmıştır. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü de bitiren Kaygusuz 1999 yılında öğretmenlik görevine başlamıştır.

Çeşitli okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdürlük yapan Kaygusuz 2013 yılında Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nde şube müdürü, 2015 yılında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü ve 2018-2023 yılları arasında Erzurum İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Salih Kaygusuz 09.08.2023 tarihinde Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamıştır.

Salih Kaygusuz, evli ve iki çocuk babasıdır.
 

Kamudan Haber