Görevine geri dönmek için devir teslim töreni yapılan müdür için adeta coşku dolu tören hazırlandı. Yaklaşık 1 sene önce Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürüyken Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Metin Gençay hukuk mücadelesinin sonunda yerine atanan Bayram Işık’tan bugün görevi alkışlarla devraldı.

Bayram Işık Manisa’ya Geçti

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde devir teslim töreni yaşandı. Yaklaşık 1 sene önce Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürüyken Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Metin Gençay hukuk mücadelesinin sonunda yerine atanan Bayram Işık’tan bugün görevi alkışlarla devraldı. Bayram Işık’ın da Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandığı öğrenildi. Yeni Müdür Gençay’ı Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kapısında karşılayan Bayram Işık, görevi teslim ettikten sonra yeni görev yeri olan Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geçti.

Metin Gençay Açıklamalarda Bulundu

Meslektaşları ve öğrenci velileri tarafından alkışlarla karşılanan Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bugün hayırlısıyla devletimize, milletimize hizmet etmek için yeniden Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladık, devam edeceğiz. Sayın Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin’e, bakan yardımcılarımıza, personel genel müdürümüze, bize destek olan tüm vekillerimize, dostlarımıza, bürokratlarımıza, İl Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman devletimizin, milletimizin hizmetindeyiz. Dün olduğu gibi bugün de devletimize, milletimize tüm dostlarımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Katılan tüm arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.