Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri Öğretmen Haber Sitesi sitemizde


Meb Haber

Seçim görevi nedeniyle toplantıya katılmak zorunda olan bir öğretmen yönetmeliğe göre derste bulunmadığı için ek dersinde kesintiye uğrayabiliyor.

Meb Haber

31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde aktif olarak kullanılacak okullarda başlatılacak temizlik çalışmaları nedeniyle 1 Nisan tarihi tatil ilan edildi.

Meb Haber

Zorunlu olarak veya talep azlığı durumunda resen sandıklarda görevlendirilen öğretmenin seçim görevi için toplantıya katılmasından kaynaklı derse girememesi ek ders...

Meb Haber

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin seçim öncesi yapılacak son kabine toplantısına işaret ederek öğretmen atamalarının netleşme ihtimaline dikkat çekmişti.

Meb Haber

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitim veren kadrolu öğretmenler seçim görevi almak istemediğinde ne yapabilir?

Meb Haber

Cumhurbaşkanlığı seçim döneminde öğrencilere vaat olarak paylaşılan Genç Kart uygulaması sonunda resmi gazeteye düştü.

Meb Haber

Mart ayına girmeye sayılı günler kala öğretmenlerin merak ettiği yerel seçimlerde sandık görevlisi ne kadar ödeme alır?

Meb Haber

31 Mart yerel seçimlerde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar kullanılacak. Bu okullarda kurulacak sandıkların başında bir başkan, 6 asıl ve...

Meb Haber

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala milyonlarca kişinin merak ettiği bir soru sandık görevlisi ücretleri ne kadar oldu?

Meb Haber

Günümüz koşullarında birçok öğrenci evden birçok siteden öğretmen dinleyerek çalışabiliyor ama disiplin ders çalışmanın başında geliyor.

Meb Haber

Öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren tatil müjdeleri geldi. 2.dönemin başlamasıyla beraber öğrencilerin en çok sorduğu sorular arasında tatilin ne zaman olacağı...