Öğretmen Haberleri

öğretmen haberleri ve güncel öğretmen gelişmeleri, öğretmen ile ilgili tüm video, öğretmen fotoğrafları ve öğretmen haberleri Öğretmen Haber Sitesi sitemizde


Meb Haber

Öğretmenlerle görüşme yapmak isteyen veliler için e-devlet girişi yapılarak randevu oluşturulacak bir sistem geliştirilmiştir.

Meb Haber

25 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin talimatın gönderildiği belirtilmektedir.

Meb Haber

Önümüzdeki hafta itibariyle öğretmenlere bayram öncesinde ek ders ödenmesiyle ilgili çalışmaların başlayacağı ve hesaplamaların da bu süreçte tamamlanacağı belirtilmektedir.

Meb Haber

Ücretli öğretmenler için ek ders hesaplaması yapılırken kullanılan formül hakkında bilgi sahibi olmayabilirsiniz.

Meb Haber

Öğrenmelerin teknoloji odaklı olarak gerçekleştirilmesi amacıyla çeşitli senaryoların geliştirildiğine dikkat çekilmektedir.

Meb Haber

Seçim görevlendirmelerinin resen yapılması ve bu toplantılara katılan öğretmenlerden ise ek ders kesintisi yapılması tepki toplamaktadır.

Meb Haber

Program için belirlenen aşamalardan ilkinde genel tarama testlerine ve ölçümlerine yer verilecektir. Bu çalışmaların hangi tarihte yapılacağına dair tablo paylaşılmaktadır.

Meb Haber

Öğretmenlerin teknolojik gelişimlerine destek olmak amacıyla başlatılacak projeye göre ilk etapta 40 bin öğretmen için laptop dağıtımı yapılacağı vurgulanmıştır.

Meb Haber

Bakanlık bünyesinde görev yapan tüm öğretmenlerin ortak sorununa değinen Bakan Tekin, mevcut ders saatleri ile müfredatın yetiştirilmesinin mümkün olmadığını aktarmıştır.

Meb Haber

Cumhuriyetin kurulduğu tarihten bu yana Bakanlık tarafından gerçekleştirilen atama sayılarına ve çeşitli verilere yer verilmiştir.

Meb Haber

2023 Yılı Faaliyet Raporuna göre son 12 yıl baz alındığında, 182.507 öğretmenin görevini bıraktığı veya emeklilik sebebiyle Bakanlık bünyesinden ayrıldığı...

Meb Haber

MEB tarafından 2024 yılında yapılacak öğretmen atamalarına dair takvimin netlik kazanmasıyla birlikte açıklanacak olan kontenjanlar ve branş büyük bir heyecanla...