Lgs Haberleri

lgs haberleri ve güncel lgs gelişmeleri, lgs ile ilgili tüm video, lgs fotoğrafları ve lgs haberleri Öğretmen Haber Sitesi sitemizde


Meb Haber

Sınav için belirli şartların ve işlemlerin yerine getirilmesinin önemine vurgu yapılmaktadır. Fotoğraf, MERNİS veya nüfus kayıtları, zorunlu yabancı dil tercihleri...

Meb Haber

LGS sınavı için başvuruların Bakanlık tarafından alınan karara göre e-okul üzerinden online yapılmasına olanak verilmiştir.

Meb Haber

Öğrencilerin isteğe bağlı olarak başvuru yapabilecekleri ve katılacakları LGS sınavına girmeyenlerin ise merkezi sisteme göre yerleştirileceğini belirtebiliriz.

Meb Haber

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Bülbül tarafından yapılan açıklamada 2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan LGS...

Meb Haber

Merkezi sınav başvurusunun gerçekleştirilmesi ve uygulama kılavuzunun da yayımlanmasıyla birlikte tüm soruların hızla yanıt bulduğu görülmektedir.

Meb Haber

2 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına katılmak isteyen öğrencilerin e-başvuru yapmalarına imkan verilmektedir.

Meb Haber

2 Haziran tarihinde gerçekleşecek LGS Sınavı için geri sayım süreci başladı. Milli Eğitim Bakanlığı başvuru tarihlerine açıklayan bir kılavuz paylaştı.

Meb Haber

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamada LGS'nin 2 Haziran Pazar günü gerçekleşeceğini bu kararın en önemli sebebinin bayram öncesinde...

Meb Haber

2024 yılında yapılacak LGS sınavına yönelik yeni örnek soru kitapçığı ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.