24 kasım Haberleri

24 kasım haberleri ve güncel 24 kasım gelişmeleri, 24 kasım ile ilgili tüm video, 24 kasım fotoğrafları ve 24 kasım haberleri Öğretmen Haber Sitesi sitemizde


Meb Haber

Öğretmenler günü coşkusuna 5 Bin TL ikramiyenin de dahil edilmesi bekleniyor. İktidardan her an müjde gelebilir. İkramiye hangi aşamada? Öğretmenlere...

Meb Haber

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen öğretmenleri kapsayan fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı. Öğretmenler gününde bu öğretmenlere fotoğraf makinası hediye edilecek.

Meb Haber

Türkiye Büyük Millet Meclisi plan ve bütçe komisyonunun bu haftaki konusu milli eğitim bakanlığı bütçe görüşmeleriydi. Mecliste öğretmenler günü ikramiyesi...

Meb Haber

TMBB Plan ve Bütçe komisyonunun gündemi Milli Eğitim Bakanlığı bütçesiydi. Bakan Tekin ve bir.ok milletvekili görüşmelerde söz aldı.

Meb Haber

Milli Eğitim Bakanlığı bütçe görüşmelerinde yapılan konuşmaların ardından soru-cevap bölümüne geçildi.

Meb Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Nermin Yıldırım Kara 24 Kasım’da öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmesini istedi.

Meb Haber

Eğitim-İş sendikası 24 Kasım Öğretmenler Gününde iş bırakma kararı aldı. Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay açıkladı.

Meb Haber

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken öğretmenlerin beklentilerinden biri maaş ikramiyesi. Konuyla ilgili gelişmeler haberimizde.

Meb Haber

Öğretmenlerin taleplerinden biri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bir maaş ikramiye verilmesi. Konuya ilişkin son durum haberimizde.

Meb Haber

Eğitim-İş Sendikası’na bağlı öğretmenler 24 Kasım’da iş bırakma kararı aldı. Detaylar haberimizde.

Meb Haber

Neden 5 Ekim değilde 24 Kasım? 5 Ekim Dünya Ne günü? 5 Ekim Mi 24 Kasım mı? Gerçek Öğretmenler Günü...