Sözcü18’de yer alan habere göre Sözcü 18 Çankırı Anadolu Lisesi öğrencileri ‘’Bodrum Kat’ta Eğitim Görüyor’’ başlıklı haber yaptı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün ilgili okula giderek yöneticileri tehdit ettiği iddia edildi.

Gelişmeleri RE-ZA-LET olarak duyuran Sözcü 18, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün apar topar okula giderek haberi sözcü18’e taşıyanlarla ilgili işlem yapılacağını söylediği belirtildi.

Sözcü18’ün tam açıklaması ise şu şekilde;

VALİ TAŞOLAR'A AÇIK MESAJ: KONUYA EL KOYMALISINIZ

Sözcü18 Haber Merkezi olarak Çankırı'nın çiçeği burnunda valisi M. Fırat Taşolar'a bu sayfalardan sesleniyoruz:

"Sayın Vali; Öncelikli olarak kamuoyunu bilgilendirme adına yaptığımız haberle ilgili İl Milli Eğitim Müdürü'nün okul yöneticilerine 'baskın' ziyaretini ve ziyarette 'Haberi neden Sözcü18'e sızdırdınız?' şeklindeki net sorusunu ve akabinde yöneticilere karşı tehditvari konuşmasını şiddetle tel'in ediyor, konuya el atarak, hem vatandaşın talebini yerine getirme formülleri geliştirmenizi hem de emriniz altındaki İl Müdürü'ne 'müdür' gibi davranma dersine çalıştırmanızı talep ediyoruz."

VELEV Kİ HABER KAYNAĞIMIZ 'OKUL İDARESİ'

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'ün göreve geldiği ilk günden bu yana sergilemiş olduğu 'performans' Çankırı tarihinde bu makamda bulunan isimlerin en 'kötü'sü olarak tarihteki yerini aldı!

Öztürk'ün yaptığı son icraat, bugüne kadar yaptıklarının da adeta göstergesi durumunda! Sözcü18 Haber Merkezi olarak yaptığımız son haberin 'kaynağı'nın 'okul yönetimi' olmadığını, okul idarecilerinden bir kişiyle dahi görüşülmediğini açık yüreklilikle söyleyebiliriz... Velev ki haberin kaynağı 'okul yönetimi'! Haberimiz ortada... 74 yıllık bir bina var ve Çerkeşli öğrenci velileri binanın yetersiz olduğunu ifade ediyorlar... Etmesinler mi?

Yeni okulun maliyeti İl Müdürü Öztürk'ün özel hesabından mı yapılacak?

İl Milli Eğitim Müdürü Merkez'e bağlı Çayırpınar'dan... Sözde Çankırı'nın evladı...

Çankırı'nın evladı Çankırı'ya yapılacak yeni bir okula mı karşı?

Olay süreci çok saçma bir yöne doğru gidiyor... O yüzden Vali M. Fırat Taşolar'a sesleniyor ve yaşanan duruma bizatihi 'el koyması'nı istiyoruz...

Bölge milletvekilleri de olaya el mi atsın?

İnsanı güldürmeyin!

Çankırı'nın 'vekili' mi var ki vatandaşın sorununa el atmalarını isteyelim?!

sozcu18