S.Y. adlı yabancı dil öğretmeni çalıştığı özel okulda 14 yaşındaki kız öğrencisi ile mesajlaştı ve onu kandırarak eve çağırdı. Cinsel istismarda bulunan öğretmen öyle bir savunma yaptı ki "Yok artık!" dedirtti!

Özel Okul Öğretmeni Kendini Pişkince Savundu

“SonDakika” haber sitesinde yer alan iddialara göre Bursa'da yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okuldaki 14 yaşındaki kız öğrencisini evine davet edip cinsel istismarda bulunan S.Y.'nin 25 yıla kadar hapsi isteniyor. S.Y., öğrencisinin kendisine gönderdiğini iddia ettiği cinsel içerikli mesaj, fotoğraf ve görüntülerin suç olduğunu bilmediğini söyledi. S.Y, "Mesaj ve görüntülerin suç olduğunu bilmiyordum. Bilsem hemen silerdim" dedi.

Yaptığı sınavdan 100 puan alan öğrencilerine, ödül olarak kahve ısmarlama sözü verdi. Bunun üzerine S.Y., 16 Haziran'da sınavından tam puan alıp verdiği sözü hatırlatan kız öğrencisi Ö.K.'yi, evine davet etti. Eşinden boşanan öğretmen S.Y., birlikte kahve ve şarap içtiği öğrencisine cinsel istismarda bulundu. Öğretmen ile kendisinden 24 yaş küçük olan öğrencisi arasındaki iletişim daha sonra cep telefonu ile cinsel içerikli mesaj, fotoğraf ve kamera görüntülerinin gönderilmesiyle devam etti.

Bana Yaşıyla İlgili Hiçbir Şey Söylemedi!

Ailenin şikayeti üzerine öğretmen gözaltına alındı. S.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık soruşturması sonunda hakkında, Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun cinsel istismarı' suçlarından 9,5 yıl ile 22 sene arasında hapis cezası istemiyle dava açılan S.Y., savunmasında, "Olayların bu noktaya geleceğini düşünmedim. Çok büyük hata yaptım. Pişmanım. Ayrıca kendisinin 15 yaşından büyük 16 yaşlarında olduğunu sanmıştım. Bana yaşıyla ilgili hiçbir şey söylememişti" dedi.