Beden Eğitimi dersinde başıboş bırakılan öğrencilerden biri erkek biri kız olmak üzere iki öğrencinin tuvalette olduğu ve uygunsuz şeyler yaptığı yönünde şikayet alan idareci, tuvalete gittiğinde hiç hoş karşılanmayan görüntülerle karşı karşıya kaldı.

İki Öğrenci Uygunsuz Yakalandı Derhal Soruşturma Başlatıldı

Pusula Gazetesi haber sitesinin verdiği bilgilere göre Zonguldak merkezde bir Ortaokulu’nda eğitim gören 8. Sınıf öğrencilerinden biri erkek biri kız olmak üzere iki öğrenci beden eğitimi dersinde tuvalette yakalandılar.

Öğrencilerin durumunu başka bir öğrenci okul idaresine haber verdi. Okul idaresinin acilen müdahale ettiği ve tuvalete geldiği anda iki öğrencinin uygunsuz halleriyle karşı karşıya kaldı. Yankıları hala süren olay ile ilgili Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Okula Müfettiş Gönderildi!

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu sabah okula müfettiş gönderdi. 
Milli Eğitim yetkililerinden alınan bilgiye göre, olayda sorumluluğu olanların ifadelerinin alınmaya başlandığı öğrenildi.

İddialara göre beden eğitimi dersinde başıboş bırakılan ve bir süre takibi yapılmayan öğrencilerin olduğu için bu tür olayın yaşandığı belirtildi. Derslerde öğretmenlerimizin biraz daha dikkatli olması ve ders dakikalarında öğrencileri uzun süre boş bırakmamaları gerektiği de hatırlatıldı.