Öğretmenler günü haftası dolayısıyla öğretmenlere müjdeler Bakanlıktan gelmeyince belediyelerden gelmeye başladı. İşte ulaşım için yapılan indirimin ayrıntıları.

Şehir İçi Ulaşımda %76 İndirim Yürürlükte!

Şehirden şehire müjdeler farklılık gösteriyor ama her yerde öğretmenlere indirim müjdeleri gelmeye devam ediyor. Öğretmenler günü haftası Balıkesir ilinden de bir müjde geldi. Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın açıkladığı müjde sayesinde şehir içi ulaşımda otobüs tercih eden öğretmenlere yüzde 76 indirim uygulanacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 21 - 24 Kasım tarihleri arasında şehir içi ulaşımda Büyükşehire ait otobüslerde öğretmenlere yüzde 59 ile yüzde 76 oranında indirim yapılacağını duyurdu. Başkan sadece ulaşımda değil belediyeye bağlı işletmelerde de farklı farklı indirim uygulayacaklarını söyledi. İşte o açıklama;

''Öğretmenlerimiz artık Büyükşehire ait otobüslere yüzde 59 ile yüzde 76 oranında İNDİRİMLİ binecek. Ayrıca 21-24 Kasım tarihleri arasında Balbucks, OnHann Otel ve restoranlarından yüzde 20 İNDİRİMLİ faydalanacak. Hayırlı uğurlu olsun!'' dedi.