Bakan Tekin Güngören'de bir lisenin açılış törenine katıldı. Tören sırasında 3 binin üzerinde derslik protokolü yaptık, diyen Tekin önümüzdeki yıl hayata geçecek diyerek müjdeyi verdi.

İş insanı Erhan Dedeoğlu'nun bağışı ile Güngören'de yapılan lisenin açılış töreninde Bakan Tekin çiçeklerle karşılandı. Dualarla açılan okul için düzenlenen o açılış töreninde Tekin yeni eğitim öğretim yılında uygulanacak derslik sayısında artırım kararına ilk kez değindi.

Tekin o ifadelerde “Gerçekten gönül vermiş bir milletiz. Önemini kavramış bir milletiz. Milletimize tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Tekin Belediye Başkanlarına Seslendi!

“3-5 yıllık süreçte bekletilen fakat uygun bir zemin olmadığı için bekleyen pek çok yatırımımız var” diyen Bakan Tekin okul inşaatlarının neden bu kadar geciktiğine yönelik doğru zemin bulunamama durumunu sebep olarak gösterdi.

Tekin ifadelerinde belediyelere seslenerek “Belediye başkanlarımız sayesinde uygun araziler üzerine okul inşaatı hayırseverlerimiz tarafından rahatlıkla inşa edilebiliyor” dedi. Konuşma tamamlandıktan sonra Güngören Belediye Başkanı tarafından öğrencilere kitap seti hediye edildi.