15 yıldır aynı Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü olarak hayatına devam eden Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz’ın bu süreci nasıl ilerlettiği merak konusu oldu.

15 Yıl Aynı Yerde Milli Eğitim Müdürü Olarak Devam Ediyor

Tam 7 Milli Eğitim Bakanı eskiten Sayın Mehmet Emin’e gözler çevrildi. Herkes görev değişikliği yaparken hep aynı yerde kalan müdür şaşırttı. Tam 2008’den bu yana Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine devam ediyor. Mehmet Emin Müdürün özgeçmiş sayfasında yer alan bilgilere göre 8. Milli Eğitim Bakanı gelmişken hala aynı yerde olması dikkat çekici oldu. 2008 yılında Hüseyin Çelik Milli Eğitim Bakanı olarak göreve başladı ve o günden bugüne kadar görevde olan Mehmet Emin Korkmaz Bakanlarımız Nimet Çubukçu, Ömer Dinçer, Nabi Avcı ,İsmet Yılmaz, Ziya Selçuk, Mahmut Özer ve yeni göreve atanan Yusuf Tekin dönemiyle 8 Milli Eğitim Bakanı ile de çalışmış oldu.

Müdürlük Başarısı mı, Torpil mi?

Bir Okul Müdürünün yönetmelik gereği en fazla aynı okulda 8 yıl görev yapabildiği bir dönemde 15 yıldır aynı İl içinde Milli Eğitim Müdürlüğü yapabilmek ise büyük bir başarı ve meziyet olarak da gören oluyor, torpilin olduğunu düşünen de… Kararı sayın okuyucularımıza bırakıyoruz.